Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van UnieNzv bestaat uit zeven leden.

Drs. J. (Jaap) Smit is sinds 1 januari 2012 voorzitter van de Raad van Toezicht van UnieNzv. Hij studeerde aan de Rijksuniversiteiten van Leiden en Utrecht en behaalde daar zijn doctoraalexamen Theologie en Massacommunicatie en PR. Hij werkte negen jaar als predikant in enkele gemeenten, vier jaar als geestelijk verzorger voor de Koninklijke Landmacht in Seedorf, was werkzaam voor de adviesbureaus KPMG en Andersson Elffers Felix en was algemeen directeur van Slachtofferhulp Nederland. Jaap Smit was voorzitter van het CNV sinds 1 juni 2010 en sinds 1 januari 2014 is hij benoemd als Commissaris van de Koning in Zuid-Holland.

Drs. W. (Willeke) Hoek is lid van de Raad van Toezicht van UnieNzv vanaf 7 februari 2007. Willeke Hoek is pedagoog en heeft gewerkt als directeur van Schouten & Nelissen, als uitgever bij de educatieve uitgeverijen Malmberg in Den Bosch en Thieme in Zutphen en als onderwijsbegeleider bij de Schooladviesdienst in Haarlem. Sinds 1 januari 2009 is Willeke Hoek directeur/eigenaar van Luteijn Groep in Arnhem, een adviesbureau op het gebied van Personeel & Organisatie (assessment, outplacement, loopbaanbegeleiding, coaching, training en advies). Zij is momenteel bestuurder van WAVA-GO, een sociale werkvoorziening in Oosterhout. Daarnaast vervult zij een toezichthoudende rol bij Gezinshuis.com.

Drs. A. (Ad) Holster is lid van de Raad van Toezicht van UnieNzv vanaf 9 juni 2008. Hij werkte jarenlang als voorzitter van het College van Bestuur van C.S.G. De Goudse Waarden in Gouda. Daarnaast bekleedde hij veel bestuurlijke functies in onderwijs en sport en publiceerde o.a. een methode natuur- en sterrenkunde voor het VWO.

R.W. (Rob) van Tol RA is lid van de Raad van Toezicht van UnieNzv vanaf 2 februari 2009. Hij is als accountant werkzaam geweest bij KPMG en was senior partner bij Arthur Andersen. Daarnaast heeft hij bestuurlijke functies bekleed en heeft hij verschillende commissariaten gehad o.a. in de onroerend goedsector en bij het Nivra.

R.C.J. (Roel) de Haas is sinds 1 juli 2016 lid van de Raad van Toezicht van UnieNzv.

Drs. M.C. (Merlijn) Verstraeten is sinds 1 juli jl. lid van de Raad van Toezicht van UnieNzv.